Velg en side

Har du en forespørsel?

Bruk gjerne kontaktskjemaet, så tar vi kontakt med deg innen kort tid. Dersom det haster er det best å ringe oss direkte på 46664660. 

 

Kontakt ossBestill en demo  Spørsmål & Svar

  App til iOS og Android.

  Vi oppdaterer og vedlikehold appene dine regelmessig. Det eneste som du må gjøre er å opprette en Apple Developer Account som du gir oss tilgang til. På denne måten er det du og din bedrift som står som utvikler.

  Hvordan starte opp?

  Preoday hjelper deg med oppsett av meny, åpningstider og oppsett for utkjøring. Vi utvikler appene og får de godkjent av Apple og Google. Det du må gjøre selv i første omgang er å opprette en Apple Developer Account her: https://developer.apple.com/programs/enroll/

  Kan vi ta betalt via appen?

  Du kan velge mellom betaling ved levering/henting eller betaling med kort i appen. Vi bruker Stripe til håndtering av kortbetaling, det vil si at du får pengene rett inn på din konto! Hos Stripe er det gratis å opprette konto, de tar 1,4% + 1,80 kr per transaksjon. Vi har også Vipps integrasjon.

  Er support og oppdateringer inkludert?
  Ja, vi har gratis telefon og e-post support for alle våre kunder! Vi oppdaterer også appene dine regelmessig uten ekstra kostnader, slik at du får alle nye funksjoner. Dette gjøres av oss automatisk når det kommer nye funksjoner eller det er andre forbedringer av systemet.

  Webshop/Nettbutikk.

  Du vil få en egen webshop url som kan brukes direkte på hjemmesiden din, enten via iFrame, JavaScript eller bare en enkel knapp. Nettbutikken blir automatisk synkronisert med appene, slik at de er identiske.

  Flere restauranter i samme app?
  Ja, du kan ha så mange restauranter du ønsker i samme app. Dette er ofte en fordel for restauranter som er med i en kjede, da det er enklere å markedsføre en enkelt app.
  Markedsføring

  Preoday AS kommer ikke til å markedsføre deres apper, men vi er behjelpelig med tips til hvordan du kan gjøre dette på best mulig måte. Vi har endel erfaring med hva som virker og ikke.

  Kan vi sende ut push meldinger?

  Ja, push meldinger kan sendes til kunder via kontrollpanelet. Her finnes det også muligheter til å sortere kundene, slik at det enkelt kan velges den gruppen man øsnker å sende til. Brukes for eksempel til markedsføring av tilbud o.l.

  Gratis demo av Preoday

  Vil du ha en gjennomgang av Preoday? Selvfølgelig helt uten forpliktelser! Vi tar kontakt innen kort tid og avtaler tidspunkt.